Web-kehittäjä

Helsinki, Tampere, Oulu, Seinäjoki, Joensuu, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio

Make Your story real

Tule sellaisena kuin olet. Meillä työn tekemisen tavat rakentuvat sinun ympärillesi ja työskentely on muokattavissa joustavasti jokaisen siilin oman elämäntilanteen mukaan. Siili on sinun kasvualustasi, jonka avulla pääset rakentamaan oman tarinasi.

WEB-SIILIKSI?

Etsimme joukkoomme koodimaailman käsityöläisiä, noin neljä vuotta kokemusta omaavia ohjelmistokehityksen tai ohjelmistoautomaation asiantuntijoita, joille jatkuva kehittyminen on sydämen asia. Tekemisessämme uskomme puhtaaseen koodiin, testiautomaatioon, ketteriin toimintamalleihin sekä pilvipohjaisiin ratkaisuihin. Jos tämä kuulostaa hyvältä ja modernit menetelmät ovat tulleet tutuiksi, saisit varmasti mielekästä tekemistä meillä!

MITÄ SIILIMETSÄ VOI ANTAA SINULLE?

Sinä olet meille prioriteetti nro. 1 ja lämminhenkisessä yhteisössä saat olla juuri se oma itsesi. Siilit ympärilläsi takaavat tuen osaamisesi kehittymiseen ja ymmärrystä elämän yllättäviin tilanteisiin. Meille tärkeää on, että ihmisemme pääsevät tekemään itselleen merkityksellisiä asioita, ja kuka tahansa Siilillä saa draivata uusia teknologioita. Emme siis ole jumittuneita tiettyihin työkaluihin, kieliin, kirjastoihin jne., vaan olemme teknologia-agnostikkoja ja tärkeintä meille on ratkoa ongelma fiksuimmalla tavalla. Siilit haluavat luoda tulevaisuuden digitaalisia palveluita, joista voidaan yhdessä olla ylpeitä!

Siili haluaa myös kantaa kortensa kekoon ilmastokriisin selättämisessä ja olemmekin istuttaneet yhteensä vuosien varrella jo 126 000 puuta, joista muodostuu SiiliMetsä. 

TYYPILLISTÄ PROJEKTEISSAMME:

- Bäckendissä: Java, Kotlin, muut JVM pohjaiset kielet, ja Node.js

- Frontissa: React, Angular ja Vue.js 

- Ketterät menetelmät

Työssä menestymisessä auttaa, mikäli sinulla on kokemusta/kiinnostusta pilviteknologioihin (AWS tai Azure).

KIINNOSTUITKO?

Odotamme jo malttamattomina, että pääsemme tutustumaan sinuun paremmin! Täytä oheiset tiedot ja paina ”Send Application", niin palaamme asiaan pikimmiten. Odotellessasi voit tutustua arkeemme ja mm. Nemon kaltaisiin toteutuksiin täällä.

Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta. Kerrothan mikäli voimme muokata tapaamistamme sinun tarpeiden mukaisesti. Pyrimme huomioimaan yksilölliset tarpeet ja neurodiversiteetin rekrytointiprosessissamme ja tekemään tapaamisista mahdollisimman mukavia meille kaikille.

WE MAKE IT REAL.

Apply for this position

Contact Our Talent Team

If you'd like to know more about Siili or want to discuss how we can help you make your goals real, please contact one of us.

Ilona Lapinkylä

People Business Partner, Jyväskylä, Kuopio, Lappeenranta and Joensuu

ilona.lapinkyla@siili.com

Maria Lavemäki

Talent Partner & DEI Lead, Helsinki

maria.lavemaki@siili.com

Jenni Raaska

Talent & People Business Partner, Oulu Site & Siili Auto

jenni.raaska@siili.com

Milla Siivonen

Talent & Site Partner, Tampere, Seinäjoki

milla.siivonen@siili.com

Tiina Taskisalo

Talent & People Partner, Helsinki

tiina.taskisalo@siili.com

Joonas Raatikainen

Head of Talent

joonas.raatikainen@siili.com