Sales Coordinator

Tampere

Oletko oma-aloitteinen ja hyvillä koordinointitaidoilla varustettu tiimipelaaja ja etsit seuraavaa kasvumahdollisuutta urallasi? 

Etsimme aktiivista, myyntihenkistä siiliä, jolla pysyy langat käsissä ja pallot taivaalla. 

Uutena Sales Coordinatorina liityt osaksi pientä ja ytimekästä, julkishallinnon asiakkuuksista vastaavaa myyntitiimiä. Tehtäviisi kuuluu mm. aktiivinen yhteydenpito ja kommunikointi olemassa olevien asiakkaiden kanssa, oikeiden tekijöiden etsiminen Siilin osaavasta kehittäjäjoukosta sekä tarjouspyyntöihin vastaaminen ja asiakassuhteiden syventäminen. Onnistumisessa sinua auttaa tiivis ja värikkäällä huumorilla varustettu myyntitiimisi, joka tarjoaa tuen mm. relevanttien tarjouspyyntöjen sekä oikeanlaisen osaamisen tunnistamiseen. Toimipaikkasi sijaitsee Tampereella kansiareenalla ja työsuhde on vakituinen. 

Loppu riippuu sinusta. 😊

Pärjäät työssäsi taatusti, mikäli  
•    olet täsmällinen ja tarkka,
•    sinulla on hyvät koordinointi- ja viestintätaidot, 
•    olet oma-aloitteinen ja perusteellinen, 
•    tulet helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja  
•    janoat uutta tietoa ja opit nopeasti. 

Lisäksi Microsoft Office -ohjelmien käytön tulee olla sinulle jo entuudestaan tuttua. Tehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa niin kirjallisesti kuin suullisesti. Olisi myös hienoa, jos sinulla on jo aikasempaa kosketuspintaa IT-alasta työn, koulun tai harrastuneisuuden kautta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä erittäin mielenkiintoisella ja jatkuvasti kehittyvällä toimialalla. Saat avuksesi tiimin ja työkaverit, jotka edustavat alan parhaimmistoa ja auttavat sinua kehittymään työssäsi joka päivä. 

Tutustutaanko lisää? 

Meillä Siilillä ei ole haastatteluita vaan keskusteluita. Kahden keskustelun avulla varmistumme yhdessä siitä, että molempien tavoitteet ja toiveet ovat linjassa. Näin saamme rakennettua lähtökohdat loistavalle yhteiselle tulevaisuudelle. Jätäthän hakemuksesi keskiviikkoon 31.5.2023 mennessä. Aloitamme haastattelut hakuajan päätyttyä kesäkuun alussa. Aloitus tehtävään ajoittuu elokuun alkuun, mutta tarpeen tullen aloituksesta voimme myös sopia tilanteesi mukaan. Lisätietoja saat rekrytoijaltamme Millalta osoitteesta milla.siivonen@siili.com.

 

Siili on digitaalisen muotoilutoimiston ja teknologian moniosaajan ainutlaatuinen yhdistelmä. Työmme lähtökohtana on syvällinen ymmärrys ihmisen käyttäytymisestä. Muutamme visioita voittaviksi digitaalisiksi strategioiksi, dataa kirkkaiksi näkemyksiksi ja varhaisia ideoita vaikuttaviksi innovaatioiksi ja palveluiksi. Olemme paras kumppani sekä synnyttämään kasvua että tuomaan tehokkuutta ja kilpailuetua digitaalisessa muutoksessa. Meidät tunnetaan ennen kaikkea osaavien, yhteistyökykyisten ja rehellisten ammattilaisten yhteisönä. Autamme asiakkaitamme löytämään olennaisen. Sitten toteutamme sen. 

MAKE IT REAL 

Apply for this position

Contact Our Talent Team

If you'd like to know more about Siili or want to discuss how we can help you make your goals real, please contact one of us.

Ilona Lapinkylä

People Business Partner, Jyväskylä, Kuopio, Lappeenranta and Joensuu

ilona.lapinkyla@siili.com

Maria Lavemäki

Talent Partner & DEI Lead, Helsinki

maria.lavemaki@siili.com

Jenni Raaska

Talent & People Business Partner, Oulu Site & Siili Auto

jenni.raaska@siili.com

Milla Siivonen

Talent & Site Partner, Tampere, Seinäjoki

milla.siivonen@siili.com

Tiina Taskisalo

Talent & People Partner, Helsinki

tiina.taskisalo@siili.com

Joonas Raatikainen

Head of Talent

joonas.raatikainen@siili.com