Ohjelmistokehittäjä (devaajasta pilviosaajaksi)

Helsinki, Tampere, Oulu, Seinäjoki, Joensuu, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio

MAKE YOUR STORY REAL.

Siili on digitaalisen muotoilutoimiston ja teknologian moniosaajan ainutlaatuinen yhdistelmä. Työmme lähtökohtana on syvällinen ymmärrys ihmisen käyttäytymisestä.

Tule sellaisena kuin olet. Meillä työn tekemisen tavat rakentuvat sinun ympärillesi ja työskentely on muokattavissa joustavasti jokaisen siilin oman elämäntilanteen mukaan. Siili on sinun kasvualustasi, jonka avulla pääset rakentamaan oman tarinasi. Vaihtelevat projektit Suomen nimekkäimpien yritysten ja organisaatioiden kanssa takaavat monipuolisen työn ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista laajasti osana koko Siilin n. 900 ammattilaisen intohimoista ja lämminhenkistä yhteisöä.

Oletko sinä seuraava siili? Etsimme ohjelmistokehittäjää, joka haluaa ottaa seuraavan askeleen ja kehittyä rautaiseksi pilviosaajaksi. Etsimällämme henkilöllä on jo useamman vuoden verran kokemusta ohjelmistokehityksestä. Työkalupakkiisi voi kuulua esim. Java, Scala, Node.js, Clojure, ReactJS, AngularJS, Vue.js, Typescript tai muu vastaava ohjelmointikieli. Tekemisessämme uskomme puhtaaseen koodiin, testiautomaatioon, ketteriin toimintamalleihin sekä pilvipohjaisiin ratkaisuihin.

Kehity pilviosaajaksi Siilillä

Me Siilillä haluamme auttaa sinua kehittymään osaajana ja siksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua työn ohessa AWS tai Azure -pilveen. Voit käyttää osan työajasta opiskeluun ja korvaamme kurssi- ja sertifointikokeet, joita voit suorittaa esimerkiksi Siilin omalla Pearson Vue -sertikeskuksellamme Oulussa. Palkitsemme suoritetuista sertifikaateista. Projektikierron ansiosta pyrimme aina löytämään sinulle juuri sinun osaamistasi ja kiinnostustasi tukevia projekteja – näin pääset kehittämään pilviosaamista myös käytännössä.

Siili on vastuullinen. Vastuullisuus siilien arjessa näkyy konkreettisesti toteutetuissa projekteissa. Siili konseptoi yhdessä Verohallinnon ja Digi- ja väestöviraston kanssa Kuoleman ekosysteemin, jonka tavoitteena oli luoda visio verkkopalvelusta, joka helpottaisi läheisen kuoleman jälkeen omaisten asiointia. Voit lukea lisää Kuoleman ekosysteemistä täältä. Siili haluaa myös kantaa kortensa kekoon ilmastokriisin selättämisessä. Istutamme vuosittain 43 puuntaimea jokaista työntekijäämme kohti. Istutetuista puista muodostuu SiiliMetsä, joka toimii tehokkaana hiilinieluna sitoen hiilidioksidipäästöjä itseensä).

Tutustutaanko lisää?

Meillä Siilillä ei ole haastatteluita vaan tapaamisia. Kahden tapaamisen avulla varmistumme yhdessä siitä, että molempien tavoitteet ja toiveet ovat linjassa. Näin saamme rakennettua lähtökohdat loistavalle yhteiselle tulevaisuudelle. Hae alla olevan linkin kautta tai ole yhteydessä Ilonaan (ilona.lapinkyla@siili.com) keskustelujen aloittamiseksi ja kerro meille, millaisista projekteista sinä motivoidut!

Tarjoamme sinulle merkityksellisen tehtävän lisäksi turvallisen, vakaan ja inhimillisen työyhteisön, jossa voit itse rakentaa oman polkusi. Luomme yhdessä asiakkaidemme kanssa moderneja digitaalisia palveluita, joita käyttäjät voivat rakastaa. Emme työskentele erillään toisistamme, vaan yhdessä toisiltamme oppien. Kanssamme pääset syventämään osaamistasi ja kehittämään itseäsi eteenpäin sinulle räätälöidyn suunnitelman mukaisesti. Lisäksi Siililtä saat hyvän palkkatason erinomaisilla eduilla höystettynä, tehtävääsi sopivat työkalut ja erilaisia vapaa-ajan aktiviteettejä.

MAKE IT REAL

Apply for this position

Contact Our Talent Team

If you'd like to know more about Siili or want to discuss how we can help you make your goals real, please contact one of us.

Ilona Lapinkylä

People Business Partner, Jyväskylä, Kuopio, Lappeenranta and Joensuu

ilona.lapinkyla@siili.com

Maria Lavemäki

Talent Partner & DEI Lead, Helsinki

maria.lavemaki@siili.com

Jenni Raaska

Talent & People Business Partner, Oulu Site & Siili Auto

jenni.raaska@siili.com

Milla Siivonen

Talent & Site Partner, Tampere, Seinäjoki

milla.siivonen@siili.com

Tiina Taskisalo

Talent & People Partner, Helsinki

tiina.taskisalo@siili.com

Joonas Raatikainen

Head of Talent

joonas.raatikainen@siili.com