Lead Cloud Architect

Oulu

MAKE YOUR STORY REAL.

Siili on digitaalisen muotoilutoimiston ja teknologisen edelläkävijän ainutlaatuinen yhdistelmä. Olemme vastuullinen ja kansainvälisten osaajien muodostama yhteisö, jossa jokainen voi kasvaa ja kehittyä haluamaansa suuntaan.

Tule sellaisena kuin olet. Emme sovita sinua yhteen tiettyyn muottiin, vaan tarjoamme sinulle paikan, jossa voit kasvaa juuri haluamallasi tavalla.

LEAD CLOUD ARKKITEHDIKSI SIILILLE?

Etsimme nyt kokenutta pilviarkkitehtia vahvistamaan Oulun kasvavaa pilviyhteisöä ja vetämään Cloud-tiimiämme Oulussa. Toivomme kokemusta henkilöjohtamisesta sekä näkemystä pilviarkkitehtuurista ja sen kehittämisestä.

Meillä pääset mukaan rakentamaan Cloud-tarjoomaa ja tarjousten sisältöä, sekä kehittämään sisäisiä osaamispolkuja. Työviikkosi voi vaihdella paljon aina uusien infrastruktuurien suunnittelusta ja rakentamisesta eri migraatioihin ja ympäristöjen hallintaan. Asiakkaiden kanssa tiiviissä yhteistyössä tapahtuva kehitystyö sekä tiimin ohjaaminen on työnkuvassa vahvasti mukana. Pilviympäristöt ja niiden pystyttäminen on sinulle tuttua, painopiste erityisesti AWS- ja / tai Azure.

Vaihtelevat projektit Suomen nimekkäimpien yritysten ja organisaatioiden kanssa takaavat monipuolisen työn ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista laajasti eri toimialoilla.

 

Pääset hyvään alkuun, jos sinulta löytyy:

  • Hyvät leadership-taidot ja kokemusta projektinvetotehtävistä
  • AWS ja Azure -tuotteiden ymmärtäminen ja kokemus
  • Terraform ja Kubernetes -osaaminen on hyödyksi
  • Hyvä ymmärrys DevOpsista: kulttuuri, työtavat ja käytännön tehtävät, kuten automaatio, CI/CD-pipelinet, valvonta jne.
  • Tietoturvakäytäntöjen tuntemus ja kokemus, erityisesti AWS-jaetun vastuun malli ja DevSecOps
  • Sujuva englannin kielen taito
  • AWS / Azure -sertifikaatit katsotaan eduksi

 

 TUTUSTUTAANKO PAREMMIN?

Jos mielekäs työ osana vastuullista ja ammattitaitoista yhteisöä tuntuu omalta jutultasi, täytäthän tietosi viereiselle lomakkeelle niin jutellaan lisää! Lisätietoja antaa Jaana Korhonen (jaana.korhonen[at]siili.com).

 

SIILI PÄHKINÄNKUORESSA

Meidät tunnetaan osaavien, yhteistyökykyisten ja rehellisten ammattilaisten yhteisönä. Jatkuvan kehittymisen siivittämänä luot yhdessä asiakkaidemme ja Siilikollegoidesi kanssa tulevaisuuden digitaalisia palveluita, joista sinä ja ystäväsi voitte olla ylpeitä.

Vahva heimokulttuurimme takaa tuen osaamisesi kehittymiseen ja ymmärrystä elämän vaihteleviin tilanteisiin.

Merkityksellisen tehtävän, mielenkiintoisten projektien sekä osaavien kollegoiden lisäksi tarjoamme sinulle turvallisen, vakavaraisen ja inhimillisen yrityksen, jossa pääset kasvamaan juuri sellaiseksi kuin haluat.

MAKE IT REAL.

Apply for this position

Contact Our Talent Team

If you'd like to know more about Siili or want to discuss how we can help you make your goals real, please contact one of us.

Ilona Lapinkylä

People Business Partner, Jyväskylä, Kuopio, Lappeenranta and Joensuu

ilona.lapinkyla@siili.com

Maria Lavemäki

Talent Partner & DEI Lead, Helsinki

maria.lavemaki@siili.com

Jenni Raaska

Talent & People Business Partner, Oulu Site & Siili Auto

jenni.raaska@siili.com

Milla Siivonen

Talent & Site Partner, Tampere, Seinäjoki

milla.siivonen@siili.com

Tiina Taskisalo

Talent & People Partner, Helsinki

tiina.taskisalo@siili.com

Joonas Raatikainen

Head of Talent

joonas.raatikainen@siili.com