Embedded Software Developer

Helsinki, Tampere

Teemme aluevaltausta sulautettujen järjestelmien kehityksen parissa. Tule mukaan rakentamaan Siilin tarinaa sularimaailmassa!

Embedded Software Developeriksi Siilille? 🦔

Siilillä on vahvaa osaamista teollisuuden digitaalisten ratkaisujen suunnittelusta ja kehityksestä moderneilla työkaluilla ja ketterillä menetelmillä tunnetuille asiakkaille (esim. Vaisala, KONE, SSAB). Seuraavaksi tavoitteenamme on olla edelläkävijä ja suunnannäyttäjä sulautettujen järjestelmien kehityksessä tuomalla Siilin laajan ymmärryksen nykyaikaisesta softakehityksestä sekä raikkaan ihmislähtöisen kulttuurin laiteläheiseen kehitykseen. Meillä on jo pitkä kokemus autoteollisuuden sulautettujen ympäristöjen käyttöliittymien kehityksestä tulevaisuuden autoihin Siili Auton kautta (esim. BMW, Ford), mikä luo vankan pohjan uuden liiketoiminnan käynnistämiselle. 

Etsimme nyt joukkoomme kokeneita sulautettujen järjestelmien kehittäjiä, koodimaailman käsityöläisiä - asiantuntijoita, joille jatkuva kehittyminen on sydämen asia. Uskomme DevOpsiin, testiautomaatioon, Clean Code –periaatteisiin, ketteriin toimintamalleihin sekä pilvipohjaisiin ratkaisuihin.  Tämä on upea tilaisuus päästä mukaan vaikuttamaan uuteen liiketoimintaan alkuvaiheesta saakka! Jos tämä kuulostaa hyvältä ja useampi alla olevista luonnehdinnoista kuvastaa sinua, meillä on sinulle varmasti mielekästä tekemistä ja urapolkuja tarjolla:

  • Vahvaa kokemusta sulautettujen järjestelmien kehityksestä. Laajempi osaaminen sulautettujen järjestelmien kehityksen eri vaiheista ja osa-alueista (esim. testijärjestelmät ja testaus, debuggaus, arkkitehtuurisuunnittelu) nähdään eduksi.
  • Hallitset sulautettujen järjestelmien keskeisimmät modernit teknologiat, kuten esimerkiksi C ja/tai C++, embedded Linux, reaaliaikaiset käyttöjärjestelmät, laiterajapinnat
  • Qt/QML ja osaaminen sulautettujen käyttöliittymien kehittämisestä on plussaa
  • Ketterät menetelmät ja jatkuvan julkaisun prosessit ovat osa arkeasi

Kiinnostuitko? Odotamme malttamattomina, että pääsemme tutustumaan sinuun paremmin! Täytä oheiset tiedot ja paina ”Send Application", niin palaamme asiaan pikimmiten. Voit myös olla yhteydessä suoraan Jenniin rekrytiimistämme (jenni.raaska[at]siili.com) ja kysyä lisää tehtävästä. Odotellessasi voit tutustua arkeemme ja lukea lisää meistä täällä.

Tule sellaisena kuin olet. Meillä työn tekemisen tavat on muokattavissa joustavasti jokaisen siilin oman elämäntilanteen mukaan. Tarjoamme merkityksellisen tehtävän lisäksi turvallisen, vakaan ja inhimillisen työyhteisön, jossa työskentelemme yhdessä toisiltamme oppien. Meille tärkeää on antaa ihmisille mahdollisuus ottaa vastuuta ja kasvaa todellisiksi superosaajiksi omilla alueillaan. Pääset syventämään osaamistasi ja kehittämään itseäsi sinulle räätälöidyn suunnitelman mukaisesti. Työskentelemme itseohjautuvissa tiimeissä, joissa jokainen tuo arvoa ja pääsee hyödyntämään täyttä osaamistaan.

Meitä on jo yli 1000 (Suomi + Eurooppa + USA) ja kasvutarinamme jatkuu, mikä luo uusia mahdollisuuksia siileille. Paikalliset osaajayhteisömme takaavat jokaiselle lämminhenkisen kotipesän sekä mahdollisuuden vaikuttaa arkeen meillä. Viihdymme myös hauskanpidon parissa, ja erilaisia aktiviteettejä riittää aina joogasta skeittaukseen ja anime-leffailloista oman HedgeHop-oluemme valmistamiseen!   

MAKE YOUR STORY REAL

Apply for this position

Contact Our Talent Team

If you'd like to know more about Siili or want to discuss how we can help you make your goals real, please contact one of us.

Ilona Lapinkylä

People Business Partner, Jyväskylä, Kuopio, Lappeenranta and Joensuu

Tampere

ilona.lapinkyla@siili.com

Maria Lavemäki

Talent Partner & DEI Lead, Helsinki

Helsinki

maria.lavemaki@siili.com

Jenni Raaska

Talent & People Business Partner, Oulu Site & Siili Auto

Tampere

jenni.raaska@siili.com

Milla Siivonen

Talent & Site Partner, Tampere, Seinäjoki

Tampere

milla.siivonen@siili.com

Tiina Taskisalo

Talent & People Partner, Helsinki

Helsinki

tiina.taskisalo@siili.com

Joonas Raatikainen

Head of Talent

Helsinki

joonas.raatikainen@siili.com