Agile Project Lead

Helsinki

Etsimme Helsinkiin kokenutta Agile Project Leadia, jolle ketteryys on lähellä sydäntä. Tulet olemaan yhtenä olennaisena osana meidän motivoituneita ammattilaisiamme, jotka kantavat yhdessä ylpeydellä Siiliä ja asiakkaitamme kohti ketterämpää kehittämistä. Meitä on jo yli 900 kokenutta osaajaa ja Siili kasvaa koko ajan – liitytkö sinä joukkoomme?

Roolissasi pääset osaksi liiketoimintamme ydintä ja osallistumaan sen kehittämiseen. Onnistuminen työtehtävässä edellyttää sujuvaa yhteistyötä sekä asiakkaidemme että yrityksemme henkilöstön kanssa, jotka työskentelevät erilaisilla osaamisalueilla kuten liiketoiminnan, myynnin, designin, datan ja devauksen parissa. Aktiivisuus ja sosiaaliset taidot ovat tässä tehtävässä äärimmäisen tärkeitä. Siili työantajana tukee joustavia työskentelytapoja, rooli kuitenkin voi edellyttää työskentelyä asiakkaidemme tiloissa, jotka sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Käy katomassa millaisia projekteja olemme mm. tehneet: https://www.siili.com/fi/mita-teemme#menestystarinoitamme.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla:

-Taidot kommunikoida, suunnitella ja sparrata sujuvasti asiakkaan sekä tiimin kanssa suomeksi ja englanniksi.
-Kokemusta ketterän kehityksen viitekehyksistä ja/tai perinteisistä projektinhallintamenetelmistä. Käyttämiämme menetelmiä ovat mm. Scrum, Kanban, skaalattu ketterä ja DevOps. Roolisi asiakkuudessa voi käytännössä olla jokin seuraavista - Product Owner/Scrum Master/Project Lead.
-Jo olemassa olevat taidot tai vahva halu kehittyä valmentavaksi johtajaksi, joka osaa tarvittaessa mentoroida tiimejä, ohjata liiketoimintaa ja auttaa Siilin myyntiä.
-Perusymmärrystä ohjelmistotuotannosta ja tuotteen synnystä sen kaikilla osa-alueilla. Näemme siis suureksi eduksi vahvan teknisen taustan.
-Sertifioinneista tai vaikkapa julkaisuista ei ole haittaa ja tarjoamme sinulle tukemme jatkuvaan kehittymiseen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Kunnianhimoinen n. 15 hengen heimomme koostuu tällä hetkellä ihmisistä, joita kiinnostaa Agilen, Leanin ja ihmisten johtamisen periaatteet jopa filosofisella tasolla. Haluamme kehittää itseämme jatkuvasti ja toivomme, että haluat kehittyä kanssamme. Emme pelkää kokeilla uutta ja jaamme tietoja ja taitoja myös heimomme sisällä. Hyvien kollegoiden ja kiinnostavien töiden lisäksi tarjoamme sinulle laajentuvan, vakavaraisen yrityksen, jossa kasvaa. Lisäksi saat Siililtä kilpailukykyisen palkan erinomaisilla eduilla höystettynä, tehtävääsi sopivat työkalut ja erilaisia vapaa-ajan aktiviteettejä. 

Vastuukanto on Siilin tärkein arvo. Tämä näkyy kaikessa toiminnassa – pyrimme ympäristövaikutusten minimointiin, tasa-arvoisten mahdollisuuksien ja diversiteetin edistämiseeen, yksityisyydensuojan ja tietoturvan varmistamiseen, eettiseen liiketoimintaan sekä oppimisen ja hyvinvoinnin edistämiseen. Lue lisää vastuullisuudestamme.

Tutustutaanko lisää?

Meillä Siilillä ei ole haastatteluita vaan tapaamisia. Kahden tapaamisen avulla varmistumme yhdessä siitä, että molempien tavoitteet ja toiveet ovat linjassa. Näin saamme rakennettua lähtökohdat loistavalle yhteiselle tulevaisuudelle. Lisääthän hakemukseen CV:n ja palkkatoiveen. Lisätietoja tehtävästä saat Tiina Taskisalolta, tiina.taskisalo@siili.com.

Apply for this position

Contact Our Talent Team

If you'd like to know more about Siili or want to discuss how we can help you make your goals real, please contact one of us.

Ilona Lapinkylä

People Business Partner, Jyväskylä, Kuopio, Lappeenranta and Joensuu

ilona.lapinkyla@siili.com

Maria Lavemäki

Talent Partner & DEI Lead, Helsinki

maria.lavemaki@siili.com

Jenni Raaska

Talent & People Business Partner, Oulu Site & Siili Auto

jenni.raaska@siili.com

Milla Siivonen

Talent & Site Partner, Tampere, Seinäjoki

milla.siivonen@siili.com

Tiina Taskisalo

Talent & People Partner, Helsinki

tiina.taskisalo@siili.com

Joonas Raatikainen

Head of Talent

joonas.raatikainen@siili.com