Agile Coach

Helsinki

Make Your story real  

Tule sellaisena kuin olet. Meillä työn tekemisen tavat rakentuvat sinun ympärillesi ja työskentely on muokattavissa joustavasti jokaisen siilin oman elämäntilanteen mukaan. Siili on sinun kasvualustasi, jonka avulla pääset rakentamaan oman tarinasi. 

AGILE COACHIKSI SIILILLE? 

Etsimme Helsinkiin kokenutta Agile Coachia, jolle ketteryys on lähellä sydäntä. Tulet olemaan olennaisena osana meidän motivoituneita ammattilaisiamme, jotka kantavat yhdessä ylpeydellä Siiliä ja asiakkaitamme kohti ketterää kehittämistä.  

Siilin Agile Coachit auttavat asiakasorganisaatioita monella eri tasolla. Yhden tai useamman tiimin kohdalla se voi olla tekemisen harmonisointia sovitun menetelmän puitteissa, toisaalta sparraamme yritysten johtoa siitä, mitä digitaalinen transformaatio tarkoittaa organisaation kannalta. Tähän väliin mahtuu tekemistä kunkin kykyjen mukaan. Me opimme aina uutta. 

MITÄ TARJOAMME SINULLE? 

Kiinnostaako monipuolinen työ, jossa agile, lean, skaalatun ketteryyden menetelmät ja ihmiset kohtaavat? Agile Coachina annamme sinulle mahdollisuuden kehittyä valitsemaasi suuntaan asiakastyön parissa. Tehtävässäsi pääset käyttämään jo hankkimiasi taitoja ja saat mahdollisuuden oppia ja viedä oppimaasi käytäntöön. Osaamisesi on niin kovaa luokkaa, että haluamme jakaa sitä muille siileille ja myös asiakkaillemme Siili Akatemian kautta. Siili Akatemia on Siilin sisäinen organisaatio, joka valmentaa ja kuratoi kaikkien siilien osaamisen kehittämiseen liittyviä osa-alueita. Siilien urapolut ja kasvaminen konsulttina kulkevat käsi kädessä Siili Akatemian siipien alla. Hyvien kollegoiden ja kiinnostavien töiden lisäksi tarjoamme sinulle laajentuvan, vakavaraisen yrityksen, jossa voit kasvaa. Lisäksi saat Siililtä kilpailukykyisen palkan erinomaisilla eduilla höystettynä.  

TUTUSTUTAANKO LISÄÄ? 

Odotamme jo malttamattomina, että pääsemme tutustumaan sinuun paremmin! Voit jättää hakemuksesi palkkatoiveineen täyttämällä oheiset tiedot, niin palaamme asiaan pikimmiten. Odotellessasi voit tutustua arkeemme ja mm. Nemon kaltaisiin toteutuksiin täällä. Lisätietoja tehtävästä saat Teemu Torvelaiselta (+35840 416 0404 tai teemu.torvelainen@siili.com).    

Apply for this position

Contact Our Talent Team

If you'd like to know more about Siili or want to discuss how we can help you make your goals real, please contact one of us.

Ilona Lapinkylä

People Business Partner, Jyväskylä, Kuopio, Lappeenranta and Joensuu

Tampere

ilona.lapinkyla@siili.com

Maria Lavemäki

Talent Partner & DEI Lead, Helsinki

Helsinki

maria.lavemaki@siili.com

Jenni Raaska

Talent & People Business Partner, Oulu Site & Siili Auto

Tampere

jenni.raaska@siili.com

Milla Siivonen

Talent & Site Partner, Tampere, Seinäjoki

Tampere

milla.siivonen@siili.com

Tiina Taskisalo

Talent & People Partner, Helsinki

Helsinki

tiina.taskisalo@siili.com

Joonas Raatikainen

Head of Talent

Helsinki

joonas.raatikainen@siili.com