Talent & Site Partner

Tampere

Etsimme kasvavaan joukkoomme liiketoimintalähtöistä rekrytoinnin ja people-työn moniosaajaa mahdollistamaan siilikannan kasvua Suomessa sekä pitämään huolta Tampereen yhteisöstämme. Siilillä työskentelee tällä hetkellä yli 1000 asiantuntijaa designin, teknologian ja analytiikan parissa Suomessa ja Euroopassa. Tuleva tiimiläisesi Anna kommentoi omaa Siili-uraansa ”Siilillä olen päässyt kehittämään osaamistani monipuolisten rekrytointien parissa aina palvelumuotoilijoista Cloud arkkitehteihin ja Drupal-kehittäjiin. Siilillä voi olla rennosti oma itsensä ja hyödyntää omia vahvuuksiaan. Parasta on ollut tiimin kanssa yhdessä onnistuminen ja oppiminen, sekä merkityksellisten urapolkujen mahdollistaminen uusille Siileille. ”

Tutustu meihin

Sykkiikö sydämesi tech & design -rekrytoinnille?

Menestyt tehtävässä, jos olet jo rekrytoinnin työkokemusta hieman kartuttanut ammattilainen ja koet liiketoiminnan haasteet omiksesi, haluat tukea vahvalla ihmisosaamisellasi kasvua sekä uskallat käyttää asiantuntemustasi tilanteessa kuin tilanteessa. Sinun ei silti tarvitse osata kaikkea valmiiksi -autamme ja tuemme sinua kasvamaan rooliin. Sovit tehtävään hyvin, jos olet tiimipelaaja, joka osaa fokusoida aikaa monien yhtä aikaa kiinnostavien ja tärkeiden asioiden keskellä. Supervoimasi voi olla kyky ajatella strategisesti ja toimia operatiivisesti viisaasti.

Tehtävänkuvassa pääset laajasta yhdistämään rekrytointia ja yhteisön rakentamista. Vastaat rekrytointiprosesseista ja ehdokaskokemuksen muodostumisesta, uusien työntekijöiden palkkauksesta, uusien työntekijöiden Siiliytyksestä sekä Tampereen toimiston tapahtumista ja viihtyvyydestä. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on hyvä olla aiempaa kokemusta tech ja/tai design -rekrytoinneista sekä ihmislähtöistä ja ratkaisukeskeistä otetta tekemiseen.

Tiina liittyi joukkoomme viime syksynä ja kuvailee omaa Siili-matkaansa seuraavasti: “Koen, että toiveita oman urani suhteen kuunneltiin heti ensi päivistä lähtien, ja jo vuodenvaihteen jälkeen minulla oli rekrytointien rinnalla myös HR-vastuita omassa työnkuvassa. Työkaverit on ihan huippuja ja hommia tehdään isolla sydämellä huumoria unohtamatta.”

Vastuunkanto on meille sydämen asia

Vastuukanto on Siilin tärkein arvo. Tämä näkyy kaikessa toiminnassa – pyrimme ympäristövaikutusten minimointiin, tasa-arvoisten mahdollisuuksien ja diversiteetin edistämiseen, yksityisyydensuojan ja tietoturvan varmistamiseen, eettiseen liiketoimintaan sekä oppimisen ja hyvinvoinnin edistämiseen.

Lue lisää vastuullisuudestamme

Konkreettisena vastuullisuustekona olemme pystyttäneet SiiliMetsän, jonka avulla kompensoimme kaikkien työntekijöidemme vuosittaisen hiilijalanjäljen niin työ- kuin vapaa-ajaltakin täysimääräisenä. Istuttamalla vuosittain uutta metsää, rakennamme parempaa yhteistä tulevaisuutta meille kaikille.

Lue lisää SiiliMetsästä

Kiinnostuitko tehtävästä?           

Töitä meillä riittää, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian ja aloitetaan keskustelut. Tehtävää voit hakea lähettämällä hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveesi alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä saat Head of Talent Joonas Raatikainen (joonas.raatikainen (at) siili.com)

Hakuprosessi

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointiprosessimme on kaksivaiheinen ja etenemme ensimmäisen vaiheen tapaamisiin mahdollisimman pian. Tehtävän aloitus voidaan sopia tilanteesi mukaan. 

 

 

Apply for this position

Contact Our Talent Team

If you'd like to know more about Siili or want to discuss how we can help you make your goals real, please contact one of us.

Ilona Lapinkylä

People Business Partner, Jyväskylä, Kuopio, Lappeenranta and Joensuu

ilona.lapinkyla@siili.com

Maria Lavemäki

Talent Partner & DEI Lead, Helsinki

maria.lavemaki@siili.com

Jenni Raaska

Talent & People Business Partner, Oulu Site & Siili Auto

jenni.raaska@siili.com

Milla Siivonen

Talent & Site Partner, Tampere, Seinäjoki

milla.siivonen@siili.com

Tiina Taskisalo

Talent & People Partner, Helsinki

tiina.taskisalo@siili.com

Joonas Raatikainen

Head of Talent

joonas.raatikainen@siili.com