Solution Analyst

MAKE YOUR STORY REAL. 

Tule sellaisena kuin olet. Meillä työn tekemisen tavat rakentuvat sinun ympärillesi ja työskentely on muokattavissa joustavasti jokaisen siilin oman elämäntilanteen mukaan. Siili on sinun kasvualustasi, jonka avulla pääset rakentamaan oman tarinasi. 

Solution Analystiksi Siilille? 🦔

Etsimme pankki- ja vakuutusalan asiakkuuksiimme kokenutta Solution Analystia, jolle ketteryys on lähellä sydäntä. Meitä on jo yli 1000 kokenutta osaajaa, jotka työskentelevät erilaisilla osaamisalueilla kuten myynnin, designin, datan ja devauksen parissa. Siili kasvaa koko ajan – liitytkö sinä joukkoomme? 

Roolissasi pääset osaksi liiketoimintamme ydintä ja osallistumaan sen kehittämiseen. Onnistuminen työtehtävässä edellyttää sujuvaa yhteistyötä sekä asiakkaidemme että yrityksemme henkilöstön kanssa. Aktiivisuus ja sosiaaliset taidot ovat tässä tehtävässä äärimmäisen tärkeitä.  

Siili työnantajana tukee joustavia työskentelytapoja. Rooli kuitenkin voi edellyttää työskentelyä asiakkaidemme tiloissa, jotka sijaitsevat useimmiten pääkaupunkiseudulla. Tästä pääset katsomaan esimerkkejä projekteista, joita olemme tehneet: https://www.siili.com/fi/palvelumme#oursuccessstories. 

Mitä toivomme sinulta: 

  • Aikaisempaa kokemusta määrittelytyöstä 
  • Aikaisempaa kokemusta pankki- tai vakuutusalalta tai muusta sääntelyn alaisesta ympäristöstä 
  • Kykyä omaksua uusia liiketoimintaympäristöjä, ymmärtää liiketoiminnan tarpeita sekä kuvata liiketoiminnan tarpeet kehitystiimille ja sidosryhmille 
  • Kykyä keskustella kehittäjien ja sidosryhmien kanssa sopivimman ratkaisun löytämisestä 
  • Ongelmanratkaisukykyä ja rohkeutta myös kyseenalaistaa nykyisiä ratkaisuja 
  • Taidot kommunikoida, suunnitella ja sparrata sujuvasti asiakkaan, sidosryhmien ja tiimin kanssa sekä suomeksi että englanniksi 
  • Perusymmärrystä ohjelmistotuotannosta ja tuotteen kehitysprosessista  
  • Kokemusta ketteristä ohjelmistokehitysmenetelmistä 
  • Kokemus Atlassian-tuotteiden (Jira, Confluence) parista katsotaan eduksi
  • Näemme eduksi teknisen ymmärryksen 

Mitä tarjoamme sinulle? 🤝

Liityt Solution Analyst -heimoon ja osaksi laajempaa Siilin Finance & Insurance -liiketoimintayksikköä. Solution Analyst -heimo koostuu kunnianhimoisista ammattilaisista, jotka aktiivisesti kehittävät itseään ja toivovat sinulta samaa. Vaikka työskentelemme usein eri projekteissa, jaamme osaamista heimon kesken yhdessä toisiltamme oppien. Kanssamme pääset kehittämään itseäsi eteenpäin sinulle räätälöidyn suunnitelman mukaisesti.  

Hyvien kollegoiden ja kiinnostavien töiden lisäksi tarjoamme sinulle turvallisen ja inhimillisen työyhteisön, jossa voit itse rakentaa oman polkusi. Saat Siililtä myös kilpailukykyisen palkan erinomaisilla eduilla höystettynä, tehtävääsi sopivat työkalut ja erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja.  

Vastuukanto on Siilin tärkein arvo. Tämä näkyy kaikessa toiminnassa – pyrimme ympäristövaikutusten minimointiin, tasa-arvoisten mahdollisuuksien ja diversiteetin edistämiseen, yksityisyydensuojan ja tietoturvan varmistamiseen, eettiseen liiketoimintaan sekä oppimisen ja hyvinvoinnin edistämiseen. Lue lisää vastuullisuudestamme. 

Tutustutaanko lisää? 💬

Meillä Siilillä ei ole haastatteluita vaan tapaamisia. Kahden tapaamisen avulla varmistumme yhdessä siitä, että molempien tavoitteet ja toiveet ovat linjassa. Näin saamme rakennettua lähtökohdat loistavalle yhteiselle tulevaisuudelle. Lisääthän hakemukseen CV:n ja palkkatoiveen. Lisätietoja tehtävästä saat Tiinalta (tiina.taskisalo@siili.com).

Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta. Kerrothan mikäli voimme muokata tapaamistamme sinun tarpeiden mukaisesti. Pyrimme huomioimaan yksilölliset tarpeet ja neurodiversiteetin rekrytointiprosessissamme ja tekemään tapaamisista mahdollisimman mukavia meille kaikille.

WE MAKE IT REAL.

Apply for this position

Contact Our Talent Team

If you'd like to know more about Siili or want to discuss how we can help you make your goals real, please contact one of us.

Ilona Lapinkylä

People Business Partner, Jyväskylä, Kuopio, Lappeenranta and Joensuu

Tampere

ilona.lapinkyla@siili.com

Maria Lavemäki

Talent Partner & DEI Lead, Helsinki

Helsinki

maria.lavemaki@siili.com

Jenni Raaska

Talent & People Business Partner, Oulu Site & Siili Auto

Tampere

jenni.raaska@siili.com

Milla Siivonen

Talent & Site Partner, Tampere, Seinäjoki

Tampere

milla.siivonen@siili.com

Tiina Taskisalo

Talent & People Partner, Helsinki

Helsinki

tiina.taskisalo@siili.com

Joonas Raatikainen

Head of Talent

Helsinki

joonas.raatikainen@siili.com