Machine Learning Engineer

MAKE YOUR STORY REAL. 

Meillä työn tekemisen tavat rakentuvat sinun ympärillesi ja työskentely on muokattavissa joustavasti jokaisen siilin oman elämäntilanteen mukaan. Siili on sinun kasvualustasi, jonka avulla pääset rakentamaan omaa tarinaasi. 

Machine Learning Engineeriksi Siilille? 🦔 

Machine Learning Engineerinä työskentelet Data Science-heimossa yhdessä Data Scientistien ja Data Engineerien kanssa auttaen asiakkaitamme viemään AI-kyvykkyytensä seuraavalle tasolle. Roolisi on yhdistelmä skaalautuvien dataputkien rakentamista eri järjestelmien välille sekä koneoppimisratkaisuiden toteuttamista hyödyntäen pilvipohjaisia avoimen lähdekoodin koneoppimisteknologioita. Sinusta kehittyy koneoppimisratkaisuiden tuotantoon viemisen asiantuntija.  

Onnistut tehtävässä, mikäli sinulla on: 🎯 

 • Vähintään kaksi vuotta työkokemusta Cloud Developer, Data Engineer, ML Engineer tai Data Scientist roolista. Etsimme myös kokeneempia senior-tason osaajia. 
 • Vahva data science- ja machine learning -osaaminen 
 • Hyvät Python-ohjelmointitaidot ja Pythonin koneoppimiskirjastojen tuntemus: esim. Scikit-learn, TensorFlow, Keras, PyTorch, Pandas ovat tuttuja. 
 • Kokemusta pilvipohjaisesta kehittämisestä (AWS, Azure tai Google Cloud) 
 • Hyvä SQL -osaaminen  
 • Kehitystyökalujen tuntemus, esim. Git, Docker, VS code 
 • Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa. 

Etua tehtävässä antaa myös: 

 • Kokemus koneoppimisjärjestelmien tuotantoon viemisestä 
 • Kokemus A/B -testauksesta 
 • Kokemus tietokannoista, tietovarastoista, ETL/ELT- prosessista 
 • Spark, Databricks 
 • DevOps, MLOps, CI/CD 
 • Generative AI-työkalujen tuntemus 

Mitä tarjoamme sinulle? 🤝 

Pääset työskentelemään parhaiden kollegoiden (Siilien) kanssa kiinnostavissa asiakasprojekteissa. Et tule ikinä pitkästymään: uskomme jatkuvaan kehittymiseen, mikä tarkoittaa, että voit aina syventää osaamistasi yhdessä Data Science -asiantuntijoidemme kanssa. Siilinä oleminen tarkoittaa, että pääset työskentelemään erilaisissa tiimeissä, halliten kuitenkin omaa työtäsi – me luotamme sinuun! 

Siili on designin, datan ja AI-avusteisen ohjelmistokehittämisen kumppani, jonka ydinosaamiseen kuuluu suosittelukoneiden ja personointiratkaisuiden tarjoaminen digitaalisen liiketoiminnan asiakkaillemme (media, vähittäiskauppa, peliala, viihde). Asiakasdatan hyödyntämisen ratkaisuihin kuuluvat myös konversio- optimointi, asiakassegmentointi, A/B -testaus, ennustemallit ja aikasarjamallit. Data Scientistimme ja ML engineerimme ratkaisevat erilaisia ongelmia myös monilla muilla teollisuuden aloilla, esimerkkeinä terveydenhuolto, energia-ala, valmistava teollisuus, vakuutus- ja pankkisektori sekä merenkulku. He saattavat törmätä päivittäisessä työssään eri lähestymistapoihin kuten konenäkö, luonnollisen kielen käsittely (NLP), Deep Learning, optimointiratkaisut tai Bayesialainen mallintaminen. ML Engineerinä olet osana Siilin keskeisen tarjooman tiimiä.    
  
Vastuullisuus on Siilin tärkein arvo ja tämä näkyykin kaikessa toiminnassamme – pyrimme ympäristövaikutusten minimointiin, teemme jatkuvaa työtä tasa-arvoisen ja yhdenvertaisen työelämän puolesta, näemme moninaisen organisaation voimavarana, varmistamme yksityisyydensuojan ja tietoturvan, huolehdimme liiketoimintamme eettisyydestä sekä edistämme oppimista ja hyvinvointia yhteisössämme.  

Lisäksi luonnollisesti saat kilpailukykyisen palkan erinomaisilla eduilla höystettynä, tehtävääsi sopivat työkalut sekä erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja.   

 

Tutustutaanko lisää?💬 

Meillä Siilillä ei ole haastatteluita vaan tapaamisia. Kahden tapaamisen avulla varmistumme yhdessä siitä, että molempien tavoitteet ja toiveet ovat linjassa. Näin saamme rakennettua lähtökohdat loistavalle yhteiselle tulevaisuudelle.  
 
Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta. Kerrothan mikäli voimme muokata tapaamistamme sinun tarpeidesi mukaisesti. Pyrimme huomioimaan yksilölliset tarpeet ja neurodiversiteetin rekrytointiprosessissamme ja tekemään tapaamisista mahdollisimman mukavia meille kaikille. 
 
WE MAKE IT REAL.  

 

Apply for this position

Contact Our Talent Team

If you'd like to know more about Siili or want to discuss how we can help you make your goals real, please contact one of us.

Ilona Lapinkylä

People Business Partner, Jyväskylä, Kuopio, Lappeenranta and Joensuu

Tampere

ilona.lapinkyla@siili.com

Maria Lavemäki

Talent Partner & DEI Lead, Helsinki

Helsinki

maria.lavemaki@siili.com

Jenni Raaska

Talent & People Business Partner, Oulu Site & Siili Auto

Tampere

jenni.raaska@siili.com

Milla Siivonen

Talent & Site Partner, Tampere, Seinäjoki

Tampere

milla.siivonen@siili.com

Tiina Taskisalo

Talent & People Partner, Helsinki

Helsinki

tiina.taskisalo@siili.com

Joonas Raatikainen

Head of Talent

Helsinki

joonas.raatikainen@siili.com