Koodaava arkkitehti

Tampere, Oulu, Seinäjoki

Siili Solutions on suomalainen digitaalisten tuotteiden, palvelujen ja liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut teknologiayritys. Siili on kasvanut 2005 perustamisen jälkeen yli 900 hengen asiantuntijan kodiksi ja osaamisen kehittämisen alustaksi. Nyt haemme joukkoomme laaja-alaista ohjelmistoarkkitehtia, jolle koodi ei ole vierasta, ja joka pystyy sujuvasti toimimaan liiketoiminnan ja sovelluskehityksen välissä.

Koodaavana arkkitehtina Siilillä pääset avainpaikalle kehittämään asiakkaillemme uusia digitaalisia palveluita, jotka tukevat heidän liiketoimintaansa. Yhteistyössä myynnin kanssa muotoilette asiakkaan liiketoimintaa tukevia ratkaisuja. Olet avainroolissa käynnistämässä projektia ja rakentamassa arkkitehtuurin suuntaviivoja sekä osallistumassa hands-on tekemiseen.

Etsimme joukkoomme kokenutta ohjelmistokehityksen ammattilaista, joka haluaa työskennellä digitaalisten palveluiden parissa ja jolla on jo laajempaa kokemusta pilvipalveluista (Azure tai AWS) sekä hallitset ketterän ohjelmistonkehityksen menetelmät ja työkalut (Scrum, Kanban, DevOps).

Arvostamme käytännönläheistä otetta ja kokemusta myös toteutustyöstä ja tarvittaessa pysty auttamaan tiimiäsi myös käytännön töissä.

Mitä tarjoamme sinulle? Luomme yhdessä asiakkaidemme kanssa moderneja digitaalisia palveluita, joita käyttäjät voivat rakastaa. Ohjelmistoarkkitehtina sinulla on mahdollisuus suunnitella ja johtaa näitä kansallisesti merkittäviä ohjelmistohankkeita työskennellen yhdessä senioritason kollegoiden kanssa, sillä Siileillä on keskimäärin yli 13 vuoden kokemus alalta. Emme työskentele erillään toisistamme, yksin pakertaen, vaan yhdessä toisiltamme oppien, riippumatta siitä minkälaisia osaajia olemme. Kanssamme pääset syventämään osaamistasi modernien teknologioiden parissa ja kehittämään itseäsi eteenpäin juuri niin paljon ja siihen suuntaan kuin sinä itse koet tarpeelliseksi eri elämäntilanteissa - luotamme sinuun ja osaamiseesi.

Hyvien kollegoiden, kiinnostavien töiden ja kehitysmahdollisuuksien lisäksi tarjoamme sinulle laajentuvan, vakavaraisen yrityksen, jossa kasvaa. Lisäksi saat Siililtä hyvän palkkatason erinomaisilla eduilla höystettynä, tehtävääsi sopivat työkalut ja erilaisia vapaa-ajan aktiviteettejä.

Apply for this position

Contact Our Talent Team

If you'd like to know more about Siili or want to discuss how we can help you make your goals real, please contact one of us.

Ilona Lapinkylä

People Business Partner, Jyväskylä, Kuopio, Lappeenranta and Joensuu

ilona.lapinkyla@siili.com

Maria Lavemäki

Talent Partner & DEI Lead, Helsinki

maria.lavemaki@siili.com

Jenni Raaska

Talent & People Business Partner, Oulu Site & Siili Auto

jenni.raaska@siili.com

Milla Siivonen

Talent & Site Partner, Tampere, Seinäjoki

milla.siivonen@siili.com

Tiina Taskisalo

Talent & People Partner, Helsinki

tiina.taskisalo@siili.com

Joonas Raatikainen

Head of Talent

joonas.raatikainen@siili.com