GIS- /Paikkatietokehittäjä

Helsinki, Tampere, Oulu, Seinäjoki, Remote work, Joensuu, Jyväskylä, Turku, Lappeenranta, Kuopio

MAKE YOUR STORY REAL

Tule sellaisena kuin olet. Meillä työn tekemisen tavat rakentuvat sinun ympärillesi ja työskentely on muokattavissa joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan. 

OLETKO SINÄ ETSIMÄMME GIS- / PAIKKATIETOKEHITTÄJÄ?

GIS- / paikkatietokehittäjänä pääset eturiviin kehittämään ratkaisuita moniosaajatiimeissämme. Käytettävät paikkatietoratkaisut ovat avoimen lähdekoodin räätälöityjä ratkaisuja, jotka ovat osana kokonaisvaltaista ratkaisutoimitusta. Tyypillisessä projektissa rakentamamme järjestelmä tuottaa paikkatietoa, jota käsitellään ja joka esitetään karttanäkymässä. Näemme projekteissamme kasvavan tarpeen paikkatiedon ja satelliittidatan yhdistämiseen, sekä tämän datan älykkääseen hyödyntämiseen. Tämä korostuu erityisesti merenkulun, liikenteen ja älykaupunki tyyppisissä hankkeissa.

Työskentelemme moniosaajatiimeinä rakentaen kokonaisvaltaisia ratkaisuita, joiden avulla asiakkaamme voivat kehittää liiketoimintaansa ja yhteiskunnallisia palveluita. Siilin tärkein arvo on vastuullisuus, tästä syystä yritämme antaa takaisin avoimen lähdekoodin yhteisölle, aina kun se onnistuu projekteissamme. Hieno esimerkki älykkäästä datan hyödyntämisestä on Kuopion datajalostamo.

Muutamia ominaisuuksia, joita toivomme sinulla olevan: 

  • Useamman vuoden kokemusta avoimen lähdekoodin paikkatietoratkaisujen kehittämisestä.
  • Sinulla osaamista Javan tai .NET:n parista tai olet erikoistunut web-kehitykseen (JavaScript, modernit Javascript-kehykset). Pidät ohjelmointikieliä kuitenkin työkaluina, etkä pelkää astua pois mukavuusalueeltasi oppiaksesi uutta.
  • Sinulla on kokemusta PostgreSQL-tietokannasta ja sen spatiaalisesta lisäosasta PostGIS:sistä.
  • Olet itseohjautuva ja työskentelet sujuvasti osana ketterää softakehitysympäristöä 

TUTUSTUTAANKO PAREMMIN? 

Jos mielekäs työ osana vastuullista ja ammattitaitoista yhteisöä tuntuu omalta jutultasi, täytäthän tietosi viereiselle lomakkeelle niin jutellaan lisää! Meillä Siilillä ei ole haastatteluita vaan tapaamisia. Kahden tapaamisen avulla varmistumme yhdessä siitä, että molempien tavoitteet ja toiveet ovat linjassa. Näin saamme rakennettua lähtökohdat loistavalle yhteiselle tulevaisuudelle. Lisätietoja antaa Joonas Raatikainen (joonas.raatikainen[at]siili.com) talent-tiimistämme. 

SIILI PÄHKINÄNKUORESSA

Mitä teemme? Asiakkainamme ovat Suomen suurimmat yritykset, joille tuotamme digitaalisia strategioita, innovaatioita ja palveluita, räätälöityä ohjelmistokehitystä, pilvipalveluita sekä älykästä automaatiota ja dataa. Meille keskeistä on asiakkaiden ongelmien ratkaisu, huippuosaamisen jatkuva kehittyminen sekä tiivis yhteisöllisyys. Töissä pitää olla myös hauskaa! Tutustu asiakasreferensseihimme täällä. 

Vastuunkanto on meille sydämen asia ja tärkein arvo. Tämä näkyy kaikessa toiminnassa – pyrimme ympäristövaikutusten minimointiin, tasa-arvoisten mahdollisuuksien ja diversiteetin edistämiseeen, yksityisyydensuojan ja tietoturvan varmistamiseen, eettiseen liiketoimintaan sekä oppimisen ja hyvinvoinnin edistämiseen. Lue lisää vastuullisuudestamme

Konkreettisena vastuullisuustekona olemme pystyttäneet SiiliMetsän, jonka avulla kompensoimme kaikkien työntekijöidemme vuosittaisen hiilijalanjäljen niin työ- kuin vapaa-ajaltakin täysimääräisenä. Istuttamalla vuosittain uutta metsää, rakennamme parempaa yhteistä tulevaisuutta meille kaikille. Lue lisää SiiliMetsästä 

Apply for this position

Contact Our Talent Team

If you'd like to know more about Siili or want to discuss how we can help you make your goals real, please contact one of us.

Ilona Lapinkylä

People Business Partner, Jyväskylä, Kuopio, Lappeenranta and Joensuu

ilona.lapinkyla@siili.com

Maria Lavemäki

Talent Partner & DEI Lead, Helsinki

maria.lavemaki@siili.com

Jenni Raaska

Talent & People Business Partner, Oulu Site & Siili Auto

jenni.raaska@siili.com

Milla Siivonen

Talent & Site Partner, Tampere, Seinäjoki

milla.siivonen@siili.com

Tiina Taskisalo

Talent & People Partner, Helsinki

tiina.taskisalo@siili.com

Joonas Raatikainen

Head of Talent

joonas.raatikainen@siili.com