Full Stack Developer

Helsinki

Make Your story real 

Tule sellaisena kuin olet. Meillä työn tekemisen tavat rakentuvat sinun ympärillesi ja työskentely on muokattavissa joustavasti jokaisen siilin oman elämäntilanteen mukaan. Siili on sinun kasvualustasi, jonka avulla pääset rakentamaan oman tarinasi. 
 

Oletko kiinnostunut työskentelemään finanssialalla? 

Haemme finanssialan yksikköömme Full Stack kehittäjää työskentelemään pankkialan projektiimme. Kyseessä on pitkäaikainen projekti, jota kehitetään moderneilla teknologioilla osaavassa tiimissä.  

Työskentelemme ketterissä DevOps -tiimeissä, jotka kehittävät uusia toiminnallisuuksia sekä refaktoroivat jo olemassa olevaa koodia. Tiimissä pääset laajentamaan rooliasi sinua kiinnostavaan suuntaan projektin edetessä. Tiimissämme vallitsee yhteisöllinen tunnelma ja teemme säännöllisesti esimerkiksi yhteisöohjelmointia.  

 

Oletko sinä seuraava Siili? 

Oletko kokenut full stack kehittäjä ja kiinnostunut kehittämään omaa osaamistasi?  

Toivomme, että sinulla on jo useamman vuoden kokemus seuraavista asioista: 

- Node.js ja TypeScript
 
- React 
- Kokemusta tietokantojen kehittämisestä, erityisesti T-SQL ja MS SQL Server -osaamisesta on hyötyä 
- Laajat sovellusarkkitehtuurit, sovellusintegraatiot erilaisilla teknologioilla 
- Konttiteknologiat, AWS / Azure pilvipalveluratkaisujen ja teknologioiden tuntemus 
- Hyvät vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi 

Tutustutaanko paremmin? Oletko kiinnostunut kuulemaan tarkemmin tarjoamistamme uramahdollisuuksista ja Siilistä työnantajana? Meillä prosessi on ketterä, kaksivaiheinen keskustelu. Hae alla olevan linkin kautta tai ole yhteydessä Millaan (milla.siivonen@siili.com) keskustelujen aloittamiseksi ja kerro meille, millaisista projekteista sinä motivoidut!   

Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta. Kerrothan mikäli voimme muokata tapaamistamme sinun tarpeiden mukaisesti. Pyrimme huomioimaan yksilölliset tarpeet ja neurodiversiteetin rekrytointiprosessissamme ja tekemään tapaamisista mahdollisimman mukavia meille kaikille.

 
Siili on vastuullinen. Vastuullisuus siilien arjessa näkyy konkreettisesti toteutetuissa projekteissa. Siili konseptoi esimerkiksi yhdessä Verohallinnon ja Digi- ja väestöviraston kanssa Kuoleman ekosysteemin, jonka tavoitteena oli luoda visio verkkopalvelusta, joka helpottaisi läheisen kuoleman jälkeen omaisten asiointia. Siili haluaa myös kantaa kortensa kekoon ilmastokriisin selättämisessä ja olemmekin istuttaneet yhteensä vuosien varrella jo 126 000 puuta, joista muodostuu SiiliMetsä.   
 
MAKE YOUR STORY REAL   

Apply for this position

Contact Our Talent Team

If you'd like to know more about Siili or want to discuss how we can help you make your goals real, please contact one of us.

Ilona Lapinkylä

People Business Partner, Jyväskylä, Kuopio, Lappeenranta and Joensuu

ilona.lapinkyla@siili.com

Maria Lavemäki

Talent Partner & DEI Lead, Helsinki

maria.lavemaki@siili.com

Jenni Raaska

Talent & People Business Partner, Oulu Site & Siili Auto

jenni.raaska@siili.com

Milla Siivonen

Talent & Site Partner, Tampere, Seinäjoki

milla.siivonen@siili.com

Tiina Taskisalo

Talent & People Partner, Helsinki

tiina.taskisalo@siili.com

Joonas Raatikainen

Head of Talent

joonas.raatikainen@siili.com