Cloud Architect

Helsinki, Tampere, Oulu, Seinäjoki, Joensuu, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio

Onko pilvialustat sun juttu, ja niiden hyödyntäminen työssäsi keskiössä? 

Etsimme joukkoomme pilviosaajia (Azure, AWS) vahvistamaan ohjelmistokehitystiimejämme. Työtämme ohjaa arvon tuottaminen ratkaisujen loppukäyttäjille sekä asiakkaillemme. Yhteiskunnallisesti merkitykselliset projektit ja loppukäyttäjien tyytyväisyys palveluihin ovat tekemisemme ytimessä. Meitä yhdistää inhimilliset tarpeet, teknologia sekä vastuullisuus.  
 
Tule sellaisena kuin olet. Meillä työn tekemisen tavat rakentuvat sinun ympärillesi ja työskentely on muokattavissa joustavasti jokaisen siilin oman elämäntilanteen mukaan. Siili on sinun kasvualustasi, jonka avulla pääset rakentamaan oman tarinasi. 
 
Oletko sinä seuraava Siili? 

Oletko pilviammattilainen, joka haaveilee projektityöskentelystä digitaalisten palvelujen parissa, innostuu uusien asioiden ja teknologioiden oppimisesta sekä jatkuvasta kehittymisestä asiantuntijana? Haluatko ymmärtää asiakkaan liiketoiminnan tarpeita ja perustella ratkaisuja asiakkaalle? Onko sinulla jo kokemusta pilviteknologioista, erityisesti Azuren tai AWS:n parista?  
 
Toivomme, että sinulla on jo aiempaa kokemusta seuraavista asioista: 

-Amazon Web Services tai Azure -pilvialustoista tai miksei molemmista 
-Mikropalvelut, jatkuva julkaiseminen, SRE, konttiteknologiat sekä DevOps-työkalut resonoivat osaamisesi ja kiinnostuksesi kanssa 
-Osaamisesi ja kokemuksesi voi olla esimerkiksi arkkitehtuurin, sovelluskehityksen tai infrastruktuurin alueilta 
-Ymmärrät kuinka palveluita tuotetaan jatkuvissa palveluissa
- Osaat kommunikoida suomen kielellä  

 
Tutustutaanko paremmin?Oletko kiinnostunut kuulemaan tarkemmin tarjoamistamme uramahdollisuuksista ja Siilistä työnantajana? Meillä prosessi on ketterä, kaksivaiheinen keskustelu. Hae alla olevan linkin kautta tai ole yhteydessä Millaan (milla.siivonen@siili.com) keskustelujen aloittamiseksi ja kerro meille, millaisista projekteista sinä motivoidut! 

Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta. Kerrothan mikäli voimme muokata tapaamistamme sinun tarpeiden mukaisesti. Pyrimme huomioimaan yksilölliset tarpeet ja neurodiversiteetin rekrytointiprosessissamme ja tekemään tapaamisista mahdollisimman mukavia meille kaikille.
 
Siili on vastuullinen. Vastuullisuus siilien arjessa näkyy konkreettisesti toteutetuissa projekteissa. Siili konseptoi esimerkiksi yhdessä Verohallinnon ja Digi- ja väestöviraston kanssa Kuoleman ekosysteemin, jonka tavoitteena oli luoda visio verkkopalvelusta, joka helpottaisi läheisen kuoleman jälkeen omaisten asiointia. Siili haluaa myös kantaa kortensa kekoon ilmastokriisin selättämisessä ja olemmekin istuttaneet yhteensä vuosien varrella jo 126 000 puuta, joista muodostuu SiiliMetsä. 
 
MAKE YOUR STORY REAL 

Apply for this position

Contact Our Talent Team

If you'd like to know more about Siili or want to discuss how we can help you make your goals real, please contact one of us.

Ilona Lapinkylä

People Business Partner, Jyväskylä, Kuopio, Lappeenranta and Joensuu

Tampere

ilona.lapinkyla@siili.com

Maria Lavemäki

Talent Partner & DEI Lead, Helsinki

Helsinki

maria.lavemaki@siili.com

Jenni Raaska

Talent & People Business Partner, Oulu Site & Siili Auto

Tampere

jenni.raaska@siili.com

Milla Siivonen

Talent & Site Partner, Tampere, Seinäjoki

Tampere

milla.siivonen@siili.com

Tiina Taskisalo

Talent & People Partner, Helsinki

Helsinki

tiina.taskisalo@siili.com

Joonas Raatikainen

Head of Talent

Helsinki

joonas.raatikainen@siili.com