Talent Consultant, Tampere

Business

Siilikanta vahvistuu Tampereella!

Nopeasti kasvava ja IT-alan halutuimpiin työnantajiin kuuluva Siili Solutions vahvistaa toimintaansa Tampereella ja etsii joukkoonsa liiketoimintalähtöistä rekrytoinnin moniosaajaa mahdollistamaan kasvua. Siilillä työskentelee tällä hetkellä yli 700 asiantuntijaa designin, teknologian ja analytiikan parissa.

Tampereen yksikkömme on vasta oman tarinansa alussa, jonka rakentamiseen pääset vaikuttamaan. Toivomme sinun antavan oman panoksesi Tampereen yksikön kasvuun rekrytointien osalta, rakentamaan paikallisia HR operaatioita sekä luomaan vahvaa paikallista Siili-kulttuuria ja identiteettiä. Toimit roolissasi tiiviissä yhteistyössä liiketoimintamme kanssa. Rekrytointiin saat tuen Talent-tiimiltämme, hallinnollisiin HR-tehtäviin niistä vastaavalta HR Admin-tiimiltä sekä tukenasi toimii tiimiesihenkilösi Maarit. Tarjoamamme rooli on uusi ja pystyt itse vaikuttamaan rooliisi ja sen muotoutumiseen yksikön kasvaessa.

Tehtävässä menestyy muutamia vuosia rekrytoinnin ja HR:n tehtävistä työkokemusta kartuttanut osaaja, joka kokee liiketoiminnan haasteet omikseen, haluaa tukea vahvalla ihmisosaamisellaan kasvua sekä uskaltaa käyttää asiantuntemustaan tilanteessa kuin tilanteessa. Kaikkea ei silti tarvitse osata valmiiksi – autamme ja kehitämme sinua kasvamaan roolissa. Tehtävä sopii hyvälle tiimipelaajalle, joka osaa fokusoida aikaansa ja resurssejaan monien yhtä aikaa kiinnostavien ja tärkeiden asioiden keskellä. Kyky ajatella strategisesti ja toimia operatiivisesti viisaasti on tämän henkilön supervoima.

Tehtävänkuva on laaja. Talent Consultant -roolissa pääset luomaan paikallista Siili-brändiä ja vastaamaan suunnitelmien jalkauttamisesta käytäntöön, vastaat rekrytointiprosesseista ja ehdokaskokemuksen muodostumisesta, uusien työntekijöiden palkkauksesta sekä uusien työntekijöiden Siiliytyksestä. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on hyvä olla aiempaa kokemusta IT-rekrytoinneista sekä ihmislähtöistä ja ratkaisukeskeistä otetta tekemiseen. Teemme hommia isosti pitäen pilkkeen silmäkulmassa.

Töitä meillä riittää, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian ja aloitetaan keskustelut.

Tehtävää voit hakea lähettämällä hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveesi alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä saat Head of Talent Maarit Kettuselta puhelimitse (0407572754) tai sähköpostilla maarit.kettunen@siili.com. Täytämme tehtävän sopivan kandidaatin löydyttyä.