Software Developer, Oulu

Programming

”Menestystä ei mitata yksittäisellä onnistuneella projektilla,

vaan kyvyllä sitoutua pitkäjänteiseen, jatkuvaan parantamiseen.”

Siili on suomalainen digitaalisten tuotteiden, palvelujen ja liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut teknologiayritys. Siili on kasvanut 2005 perustamisen jälkeen yli 700 hengen asiantuntijan kodiksi ja osaamisen kehittämisen alustaksi. Oulussa siilikanta on kasvanut sadan hengen työyhteisöksi, joka etsii vahvistuksia joukkoonsa.   

Oletko ohjelmistokehityksen ammattilainen, joka haaveilee projektityöskentelystä digitaalisten palvelujen parissa, innostuu uusien asioiden ja teknologioiden oppimisesta sekä jatkuvasta kehittymisestä asiantuntijana?

Etsimme nyt joukkoomme uusia työkavereita, Siilejä, osaksi tiimiämme rakentamaan missiota paremmasta huomisesta, jossa yhdistyy inhimilliset tarpeet, teknologia sekä vastuullisuus. Meillä pääset antamaan oman panoksen Oulun valloitukseen sekä paikallisen teknologiakyvykkyyden nostamiseen uudelle tasolle. Etsimämme työkaverit jakavat samat arvot ja intohimot meidän kanssamme ja haluavat jatkuvasti kehittää ja kehittyä asiantuntijoina.

Emme ole kiinnittyneitä tiettyihin teknologioihin, vaan teknologia- ja työkaluvalintojamme ohjaa arvon tuottaminen ratkaisujen loppukäyttäjille sekä asiakkaillemme. Erilaiset haasteet vaativat erilaisia ratkaisuja. Tekemisessämme uskomme puhtaaseen koodiin, testiautomaatioon, ketteriin toimintamalleihin sekä pilvipohjaisiin ratkaisuihin. Osaamistaustaasi voi olla mm. Java, Scala, NodeJS, Clojure, ReactJs, AngularJS, Vue.js tai Typescript tai jokin muu ohjelmointikieli, joka antaa pohjaa moderneissa ympäristöissä toimimiseen. Pilvipalveluosaaminen ja/tai kiinnostus (AWS ja Azure) kohtaan katsotaan eduksi.

Oletko kiinnostunut kuulemaan tarkemmin tarjoamistamme uramahdollisuuksista Oulussa tai Siilistä työnantajana? Hae alla olevan linkin kautta tai ole yhteydessä Maaritiin (maarit.kettunen@siili.com) tai Jaanaan (jaana.korhonen@siili.com keskustelujen aloittamiseksi ja kerro meille, millaisista projekteista sinä motivoidut!