siili_one: kokenut asiantuntija stackista riippumatta, Helsinki

Programming

Haluatko freelancetyön parhaat puolet, mutta minimoida siihen liittyvän manuaalisen admin- ja myyntityön? Tule osaksi Siilin uutta tytäryhtiötä, ja valitse itselle mieleinen tekeminen ilman turhia kuorrutuksia!

Siilin uusi tytäryhtiö siili_one etsii nyt senioreita tekijöitä stackistä riippumatta. Siili_one:ssa pääasia on asiakastyössä eikä kaikessa itse työhön riippumattomassa oheistarjoomassa. Jos siis motivaationasi on käyttää työpäiväsi ihan rehellisesti töitä tehden ja saada siitä ruhtinaallinen korvaus, on siili_one sinulle sopiva paikka.

Siili_one onkin tavallaan paluu Siilin alkujuurille niin työtehtävien kuin palkkamallikin suhteen. Palkkamallimme on reilu ja läpinäkyvä: 50% asiakaslaskutuksesta kuuluu sinulle, joten mitä suurempi tuntilaskutuksesi on, sitä suuremmin se palkkapussiisi vaikuttaa. Riskiä tasataksemme takaamme kuitenkin joka kuukaudelle 3300 euron kiinteän kuukausipalkan, jotta hiljaisemmatkaan kuukaudet eivät suista talouttasi ahdinkoon.

Jos sinulta löytyy raudanlujaa osaamista (7+ vuotta) esimerkiksi moderneista fullstack- tai backend-teknologioista, MDM:stä, ohjelmistorobotiikasta tai oikeastaan mistä tahansa teknologiasta ja olet jo pitkään halunnut keskittyä työn (ja rahan) tekemiseen ilman ylimääräisiä krumeluureja, laitathan yhteystietosi meille alla olevan linkin kautta ja olemme sinuun yhteyksissä mahdollisimman pian.