Siili Academy Marketing Specialist, Helsinki

Other

Siili Academy etsii joukkoonsa omatoimista markkinoinnin osaajaa, uudistamaan sekä jalostamaan Siili Akatemian markkinointia. Siili Solutions Oyj on vauhdilla kasvava IT-alan konsulttiyritys, joka keskittyy digitaalisten tuotteiden, palveluiden ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Siili Academy Marketing Specialistilla on tärkeä rooli liiketoimintayksikössään sekä Siili Akatemian heimossa. Siili Akatemia on organisaatiokyvykkyyksien, kuten ketteryyden valmentamisen ja koulutuksen yksikkö, jonka tarjontaan kuuluu laaja-alaisesti erilaisia koulutuksia sekä kokonaisvaltaisia yksilön, tiimin ja organisaation kehittämiseen liittyviä palveluja.

Tässä roolissa pääset osallistumaan markkinoinnin tehtävien koko kirjoon, aina strategisesta suunnittelusta ja ideoinnista tuloksien mittaamiseen. Tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat markkinointikampanjoiden suunnittelu, toteutus ja kehittäminen, kurssien markkinointisisällöstä ja visuaalisesta ilmeestä vastaaminen sekä vuosikalenterin hallinta. Varsinainen työnkuva jättää paljon vapauksia hakijan omille kiinnostuksenkohteille, ja muokkautuu myös hakijan omien kykyjen ja ideoiden puitteissa. Työtehtävät jättävät tilaa luovuudelle ja mahdollistavat oman ammatillisen kehityksen. Meille on kunnia-asia pitää huolta työntekijöistämme. Siksi tarjoamme laajan valikoiman etuja, vapaa-ajanviettoa yhdessä sekä oppimismahdollisuuksia kaikille työntekijöillemme.

Me Siilillä uskomme itesohjautuvuusteoriaan ja olemme rakentamassa autonomisiin liiketoimintayksiköihin perustuvaa organisaatiota, jossa vastuuta ja valtaa annetaan tiimeille, jotka palvelevat asiakkaitaan. Odotamme hakijalta sekä kypsyyttä käsitellä itseohjautuvuuden tuomaa vastuuta että taitoa nauttia sen tuomasta vapaudesta. Hyvä organisointi- ja priorisointikyky ovat tehtävässä menestymisen perusta. Parhaat kasvumahdollisuudet tehtävä luo oma-aloitteiselle henkilölle, jolla on hyvät tietotekniset valmiudet sekä kykyä hahmottaa laajojakin kokonaisuuksia. Työhön liittyy sisällöntuotantoa, joten taito jäsennellä ja tuottaa tekstiä sekä suomeksi että englanniksi on tarpeen. Opinnot markkinoinnista eivät ole välttämättömiä, mutta ne auttavat tehtävässä menestymisessä. Tärkeintä on motivaatio ja aito kiinnostus markkinointia ja IT-alaa kohtaan.

Jos olet palvelujen digitalisoinnista kiinnostunut idearikas tiimipelaaja – tämä tehtävä on luotu sinulle! Tehtävä sopii erityisesti loppuvaiheen opiskelijalle. Työaika on vaihteleva noin 10-25h/viikko, hakijan omien mahdollisuuksien mukaan.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä Netta Heikkilältä 2.12.2019 klo 13-15 sekä 5.12.2019 klo 9-11 puh: +358 45 197 8181. Hae pian, tehtävä täytetään sopivan kandidaatin löydyttyä.