Ohjelmistoarkkitehti, Helsinki

Programming

 

Ohjelmistoarkkitehtina Siilillä pääset avainpaikalle kehittämään asiakkaillemme uusia digitaalisia palveluita, jotka tukevat heidän liiketoimintaansa. Yhteistyössä myynnin kanssa muotoilette asiakkaan liiketoimintaa tukevia ratkaisuja. Olet avainroolissa käynnistämässä projektia ja rakentamassa arkkitehtuurin suuntaviivoja sekä osallistumassa hands-on tekemiseen.

"Arkkitehtimme työskentelevät tyypillisesti eturintamassa uusien asiakkuuksien ja projektien avaamisessa. Autamme ja neuvomme asiakasta teknologia ja arkkitehtuurivalinnoissa. Asiakkaamme ovat yhteiskunnan toimivuuden kannalta merkityksellisiä ja sitä kautta itse työ on hyvin korkealle arvostettua ja vastuullista. Tässä tehtävässä tärkeää on jatkuva oppiminen - siksi asetammekin tavoitteeksi, että jokaisesta projektista opitaan vähintään jotain uutta. Sen lisäksi haluamme, että arkkitehtimme ovat läheisessä yhteistyössä AWS ja Azure kumppaniverkoston kanssa ja oppivat tätä kautta lisää. Rakentamiemme järjestelmien elinkaari on pitkä, jopa 10-15 vuotta, joten ratkaisujen täytyy olla modulaarisia, laajennettavia ja ylläpidettäviä."

Jukka Lepistö
Liiketoimintayksikön johtaja

Etsimme joukkoomme kokenutta ohjelmistokehityksen ammattilaista, joka haluaa työskennellä digitaalisten palveluiden parissa ja jolla on jo laajempaa kokemusta pilvipalveluista (Azure tai AWS). Toivomme sinulla olevan syvällistä kokemusta useammasta kuin yhdessä ohjelmointikielestä (esim: JVM-kielet), ohjelmistosuunnittelusta sekä tieto- ja prosessimallinnuksesta.

Mitä tarjoamme sinulle? Luomme yhdessä asiakkaidemme kanssa moderneja digitaalisia palveluita, joita käyttäjät voivat rakastaa. Ohjelmistoarkkitehtina sinulla on mahdollisuus suunnitella ja johtaa näitä kansallisesti merkittäviä ohjelmistohankkeita työskennellen yhdessä senioritason kollegoiden kanssa, sillä Siileillä on keskimäärin yli 13 vuoden kokemus alalta. Emme työskentele erillään toisistamme, yksin pakertaen, vaan yhdessä toisiltamme oppien, riippumatta siitä minkälaisia osaajia olemme. Kanssamme pääset syventämään osaamistasi modernien teknologioiden parissa ja kehittämään itseäsi eteenpäin juuri niin paljon ja siihen suuntaan kuin sinä itse koet tarpeelliseksi eri elämäntilanteissa - luotamme sinuun ja osaamiseesi.

Hyvien kollegoiden, kiinnostavien töiden ja kehitysmahdollisuuksien lisäksi tarjoamme sinulle laajentuvan, vakavaraisen yrityksen, jossa kasvaa. Lisäksi saat Siililtä hyvän palkkatason erinomaisilla eduilla höystettynä, tehtävääsi sopivat työkalut ja erilaisia vapaa-ajan aktiviteettejä.