Koodarikisälli, Seinäjoki

Programming

Siilien tekemistä ohjaa intohimo rakentaa parempia versioita asioista, joita ihmiset tarvitsevat. Kehitettävää on kaikkialla, olipa kyseessä tuotteet, palvelut, järjestelmät tai oma osaaminen. Mestari & Kisälli -ohjelma toimii kiihdytyskaistana digitaalisten palvelujen rakentamiseen mahdollistaen oman osaamisesi kehittymisen yli 700 hengen asiantuntijamme tukemana.

Olemme Siilillä teknologiariippumattomia ja etsimme Seinäjoen alueelta koodia rakastavia tulevia siilejä, jotka haluavat luoda omin käsin yhdessä osaavan tiimin kanssa toimivia ratkaisuja asiakkaillemme. Kiinnostuksen kohteesi ja osaamisesi voivat olla mm. funktionaalisesta tai olio-ohjelmoinnista, moderneista web-teknologioista, pilvipalveluista tai mobiilikehityksestä. Kerro meille mikä sinua motivoi ja millaisten teknologioiden parissa haluat päästä tulevaisuudessa työskentelemään. Koodarikisällinä saat mahdollisuuden laajentaa osaamistasi ohjelmistokehityksen mestarien opissa ja käytännön projektien parissa. Toivomme sinulla olevan pohjaa alalla toimimiseen koulutuksen, harrastuneisuuden tai aiemman muun kokemuksen kautta.

Koodarikisällinä tarjoamme sinulle vakituisen ja palkallisen työsuhteen ohjelman alusta lähtien ja ponnahduslaudan digitalisaation huipulle. Työsuhteen ensimmäisien kuukausien aikana koulutamme ja vahvistamme osaamistasi kokonaisvaltaisesti designin, analytiikan, teknologian, menetelmien kuin myös työkalujen ja projektityöskentelyn osalta. Koulutuksen alussa toivomme sinulta matkustusvalmiutta. Vakituisen työsuhteen ja osaamisen kehittämisen lisäksi saat käyttöösi Siilin laajat henkilöstöedut, tehtävääsi soveltuvat työkalut ja erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja yhdessä muiden siilien kanssa.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Mestari & Kisälli -ohjelma alkaa toukokuun alussa. Lisätietoja saat sähköpostilla jaana.korhonen@siili.com