HR Business Partner, Helsinki

Other

Nopeasti kasvava ja IT-alan halutuimpiin työnantajiin kuuluva Siili Solutions etsii nyt liiketoimintalähtöistä HR Business Partneria tukemaan liiketoimintajohtoa, heimopäälliköitä ja konsulttejamme monipuolisissa operatiivisissa HR-tehtävissä.

HR BP on meillä avainpelaaja sekä omassa liiketoimintayksikössään että HR BP:iden tiimissämme. Tehtävässä menestyy muutamia vuosia työkokemusta kartuttanut HR-asiantuntija, joka kokee liiketoiminnan haasteet omikseen, haluaa tukea vahvalla ihmisosaamisellaan muita ja rohkenee käyttää asiantuntemustaan tilanteessa kuin tilanteessa. Kaikkea ei silti tarvitse osata valmiiksi, oppiminen työssä on oikein suotavaa.

Me Siilillä uskomme itseohjautuvuusteoriaan ja olemme rakentamassa autonomisiin liiketoimintayksiköihin perustuvaa organisaatiota, jossa vastuuta ja valtaa annetaan tiimeille, jotka palvelevat asiakkaitaan. HR BP:n roolissa odotetaan sekä itseohjautuvuuden ymmärrystä että siitä itsekin nauttimista. Tehtävä sopii hyvälle tiimipelaajalle, joka osaa fokusoida aikaansa ja resurssejaan monien yhtä aikaa kiinnostavien ja tärkeiden asioiden keskellä. Kyky ajatella strategisesti ja toimia operatiivisesti viisaasti on tämän henkilön supervoima.

Tukenaan HR BP:llä on hallinnollisista HR-tehtävistä vastaava HR Admin-tiimi, dynaaminen rekrytointitiimi, osaavat ja mukavat HR BP-kollegat ja heidän tiimiesihenkilönsä Mari sekä HR-johtajamme Krisse.

Tehtävänkuva on laaja. HR BP kehittää palkkamalleja ja mittareita liiketoiminnan kanssa, hoitaa työkyky- ja suoriutumiskeskusteluja heimopäälliköiden tukena, huolehtii työsopimusasioista ja palvelee työntekijöitä erilaisissa työsuhteen elinkaareen ja työhyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on hyvä olla näistä tehtävistä aiempaa kokemusta, samoin kuin IT-alasta tai muusta palveluliiketoiminnasta. Työkulttuuriimme ja muiden Siilien joukkoon on helppo liittyä ja meille on tärkeää huolehtia sinusta ja tukea oppimistasi. Töitä meillä riittää, joten kannattaa hakea pian, jotta pääset aloittamaan.

Tehtävää voit siis hakea lähettämällä lyhyen hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveesi alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä saat CHRO Kristiina Burtsoffilta puhelimitse 29.10. klo 14-15 ja 4.11. klo 9-10 numerosta 050 359 8262. Mikäli Krisse ei ehdi vastata puheluusi, jätä viesti, niin soittelemme takaisin. Täytämme tehtävän sopivan kandidaatin löydyttyä.