Mestari & Kisälli: Designer, Helsinki

Design

Mestari & Kisälli: Designer

Siilien tekemistä ohjaa intohimo rakentaa parempia versioita asioista, joita ihmiset tarvitsevat. Kehitettävää on kaikkialla, olipa kyseessä tuotteet, palvelut, järjestelmät tai oma osaaminen. Mestari & Kisälli -ohjelma toimii kiihdytyskaistana digitaalisten palvelujen rakentamiseen mahdollistaen oman osaamisesi kehittymisen yli 700 hengen asiantuntijamme tukemana.

Olemme Siilillä teknologiariippumattomia ja etsimme Helsingin alueelta designia rakastavia tulevia siilejä, jotka haluavat luoda omin käsin yhdessä osaavan tiimin kanssa toimivia ratkaisuja asiakkaillemme. Kiinnostuksen kohteesi ja osaamisesi voivat olla palvelumuotoilusta, visuaalisesta suunnittelusta, käyttöliittymäsuunnittelusta tai käyttökokemussuunnittelusta. Kerro meille mikä sinua motivoi ja millaisten asioiden parissa haluat päästä tulevaisuudessa työskentelemään. Designerkisällinä saat mahdollisuuden laajentaa osaamistasi ohjelmistokehityksen mestarien opissa ja käytännön projektien parissa. Toivomme sinulla olevan pohjaa alalla toimimiseen koulutuksen, harrastuneisuuden tai aiemman muun kokemuksen kautta.

Designerkisällinä tarjoamme sinulle vakituisen ja palkallisen työsuhteen ohjelman alusta lähtien ja ponnahduslaudan digitalisaation huipulle. Työsuhteen ensimmäisien kuukausien aikana koulutamme ja vahvistamme osaamistasi kokonaisvaltaisesti designin, analytiikan, teknologian, menetelmien kuin myös työkalujen ja projektityöskentelyn osalta. Vakituisen työsuhteen ja osaamisen kehittämisen lisäksi saat käyttöösi Siilin laajat henkilöstöedut, tehtävääsi soveltuvat työkalut ja erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja yhdessä muiden siilien kanssa.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.6. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja tiedot valinnoista saat kesäkuun loppuun mennessä. Mestari & Kisälli -ohjelma alkaa elokuun alussa. Lisätietoja saat osoitteesta mestarijakisalli@siili.com