Automaatioasiantuntija, Tampere

Programming

Siili on suomalainen digitaalisten tuotteiden, palvelujen ja liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut teknologiayritys. Siili on kasvanut vuoden 2005 perustamisen jälkeen yli 700 hengen asiantuntijan kodiksi ja osaamisen kehittämisen alustaksi. Siilikanta on lähtenyt kasvuun nyt myös Tampereelle helmikuussa Hämeenkadulle avatun toimiston myötä.

Siili Tampereella

Etsimme nyt Automaatioasiantuntijaa liittymään Siiliemme joukkoon Tampereelle!

Oletko sinä automaatioasiantuntija, joka haaveilee projektityöskentelystä digitaalisten palvelujen parissa, innostuu uusien asioiden ja teknologioiden oppimisesta sekä jatkuvasta kehittymisestä asiantuntijana? Löytyykö sinulta jo kokemusta automaation ihmeellisestä maailmasta? Etsimme joukkoomme useita uusia kollegoita, Siilejä, osaksi (vielä) pientä tiimiämme rakentamaan missiota paremmasta huomisesta, jossa yhdistyy inhimilliset tarpeet, teknologia sekä vastuullisuus. Meillä pääset antamaan oman panoksen Tampereen valloitukseen sekä paikallisen teknologiakyvykkyyden nostamiseen uudelle tasolle.

Etsimämme työkaverit jakavat samat arvot ja intohimot meidän kanssamme ja haluavat jatkuvasti kehittää ja kehittyä asiantuntijoina. Emme ole kiinnittyneitä tiettyihin teknologioihin, vaan teknologia- ja työkaluvalintojamme ohjaa arvon tuottaminen ratkaisujen loppukäyttäjille sekä asiakkaillemme. Erilaiset haasteet vaativat erilaisia ratkaisuja. Tekemisessämme uskomme puhtaaseen koodiin, testiautomaatioon, ketteriin toimintamalleihin sekä pilvipohjaisiin ratkaisuihin.

Toivomme, että sinulta löytyy testiautomaatiotyökalujen tuntemusta (Robot Framework, Kubernetes ja/tai Openshift), CI osaamista (Jenkins, Ansible ja/tai Docker) sekä ohjelmointiosaamista. Kokemus pilvipalveluista katsotaan eduksi.

Oletko kiinnostunut kuulemaan tarkemmin tarjoamistamme uramahdollisuuksista Tampereella tai Siilistä työnantajana? Hae alla olevan linkin kautta tai ole yhteydessä Maaritiin (maarit.kettunen@siili.com ) keskustelujen aloittamiseksi ja kerro meille, millaisista projekteista sinä motivoidut!