Assistant Controller, Helsinki

Other

Etsimme Siili Solutionsin Helsingin toimipisteeseen aikaansaavaa Assistant Controlleria vakituiseen työsuhteeseen elokuusta 2019 alkaen vahvistamaan Finance & Control -tiimiämme. Teet tiivistä yhteistyötä Financial Controllerin sekä kotimaisen ja kansainvälisten taloushallinnon ulkoistuskumppaneiden kanssa, mutta työskentelyotteesi on itseohjautuva ja oma-aloitteinen. Tuet myös Group Controlleria konserni- ja IFRS-raportoinnissa sekä Business Controlleria johdon raportoinnissa. Lisäksi pidät tiiviisti yhteyttä liiketoiminnan, HR:n ja IT:n kanssa. Tämän takia tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä tiimityö- ja kommunikointitaitoja.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • itsenäiset kirjanpidon ja raportoinnin vastuualueet suomalaisten ja ulkomaalaisten konserniyhtiöiden kuukausi-, puolivuotis- ja vuositilinpäätösraportoinnissa
  • osallistuminen asiakasprojektien kuukausilaskutukseen
  • osallistuminen taloushallinnon prosessien ja -järjestelmien kehitysprojekteihin
  • muut taloushallinnon juoksevat työt ja rutiinit

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutausta kaupalliselta alalta sekä vähintään vuoden verran työkokemusta taloushallinnon ja kirjanpidon tehtävistä. Olet nopea, tarkka, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen. Opit nopeasti uusia asioita ja haluat kehittää työtäsi ja taloushallinnon prosesseja edelleen jatkuvan parantamisen hengessä.

Työ edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Olet käyttänyt aiemminkin kirjanpito-, toiminnanohjaus- ja raportointijärjestelmiä ja harjaantunut vahvaksi Excel-osaajaksi. Siili Solutions käyttää raportointijärjestelmänä Oracle Netsuite -toiminnanohjausjärjestelmää, jonka aiempi käyttökokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi tunnetun IT-palveluyhtiön Finance & Control -tiimissä, jossa on erinomainen yhteishenki ja osaavat työkaverit. Myös työkalusi eli toiminnanohjaus- ja talousjärjestelmä ovat uusia ja nykyaikaisia, ja niitä kehitetään edelleen koko ajan. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä, puitteet työnteolle ovat siis erinomaiset. Siili Solutions tarjoaa työntekijöilleen erinomaiset henkilöstöedut ja joustavat työajat, mikä mahdollistaa mm. perhe- ja työelämän sujuvan yhteensovittamisen.

Hakuaikaa on 28.7.2019 asti, mutta tapaamme sopivia henkilöitä jo hakuajan aikana. Lisätietoa tehtävästä antaa Tiina Granström 17.7. asti (p. 050 5976 003).